Suomen Yrittäjäopisto Teuvalla

Suomen Yrittäjäopisto on esillä Teuvan Rekrymessuilla. Esittelemme monipuolisesti kaikkia koulutuksiamme. Tule tutustumaan myös työvoima- ja yhteishankintakoulutuksiin. Tarjoamme koulutuksia rekrytoinnin tueksi ja avuksi!

 

Vieraile pöydässämme ja osallistu 50 euron arvoisen Suomen Yrittäjäopiston Koulutuskaupan lahjakortin arvontaan. Lisäksi voit tutustua Teuvan opetustiloihimme. Työsaleissamme on paikalla taitotiimin kouluttajiamme, joilta voit kysyä tarkemmin kädentaitoalojen koulutuksistamme. Tervetuloa!

 

Taideteollisuusalan perustutkinnosta valmistut artesaaniksi. Lähiopetusta on Teuvalla sekä kädentaitojen ohjaajakoulutuksessa myös Tampereella. Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutus on maksutonta.  Meillä artesaanit voivat suuntautua kolmelle eri alalle, eli sisustaja-remontoijaksi, puusepäksi tai kädentaitojen ohjaajaksi. Tutustu myös työvoimakoulutuksen mahdollisuuksiin.

Sisustaja-remontoija

Sisustaja-remontoijan koulutus antaa sinulle osaamisen puu- ja rakennusalan työtehtäviin, erityisesti sisustusrakentamiseen ja remontoimiseen.

Jos pidät käsillä tekemisestä ja kättesi töiden näkemisestä, tämä koulutus on juuri sinua varten. Tekemällä oppii ja tässä koulutuksessa pääset tekemään!

Lue lisää.

Puuseppä-opiskelijoita

Puusepän koulutus

Puusepän koulutuksella hankit vahvan osaamisen perinteiseen puusepäntyöhön. Saat myös valmiudet nykyaikaiseen puutuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Käsillä tekevän ja puuta työstävän toivekoulutus! Tämä on tekevän ihmisen varma valinta.

Opiskelet joustavasti monimuotokoulutuksessa – lähijaksoja on silloin tällöin ja muutoin opiskelet verkossa tai käytännön tehtävissä.

Lue lisää.

Kädentaitojen ohjaaja

Sinustako kädentaitojen ohjaaja? Haluatko syventää osaamistasi vai oletko vaihtamassa alaa?

Jos haluat toimia ihmisten parissa, kädentaidot ovat lähellä sydäntäsi ja mielijuttusi on ohjata toisia, sopii Kädentaitojen ohjaajan koulutus sinulle.

Kädentaitojen ohjaajana sinua odottavat mielenkiintoiset tehtävät!

Lue lisää.

Taideteollisuusalan perustutkinto työvoimakoulutuksena

Haluaisitko oppia puusepän töitä tai sisustusalan remppahommia? Oletko käytännönläheinen käsillä tekijä?

Taideteollisuusalan perustutkinnon koulutustarjotin tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kouluttautua puusepänalalle tai sisustus- ja remontointialalle. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa vain kaksi tutkinnon osaa ja työllistyä nopeasti puualan teollisuuteen.

Meiltä saat taidot perinteiseen puusepän työhön ja nykyaikaiseen teknologiseen puuntyöstöön. Sisutusremontoinnin puolella opit käytännön töissä muun muassa tapetointia, maalausta, laatoittamista.

Lue lisää.

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnossa opiskellaan lähi- ja etäopetuksessa käytännönläheisesti tekemällä oppien ja digitaalisuutta hyödyntäen. Lähipäivien opetus tapahtuu Tampereella tai Turussa. Koulutuksen osallistumismaksuun sisältyy omavastuuosuus. Katso koulutuskohtaiset hinnat: https://www.syo.fi/koulutusalat/kadentaidot-vaatetus-sisustus-remontointi-ja-puuala/

Stailaus, sisustaminen ja sisustussuunnittelu

Oletko kiinnostunut kodin tilojen stailauksesta? Onko sinulla visuaalista silmää ja haluat oppia perustaidot sisustussuunnittelusta? Stailauksen, sisustamisen ja sisustussuunnittelun opinnoista saat monipuoliset taidot kodin stailaamiseen. Opit ottamaan huomioon tilan muun sisustuksen ja hankit perustiedot sisustussuunnittelusta.

Voit opiskella joko monimuotokoulutuksessa koko tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnon perehtyä siinä myös ommeltavien sisustustekstiilien valmistamiseen tai suorittaa verkko-opintoina pelkästään tutkinnon osan Stailaaminen ja visualisointi.

Seuraava ryhmä:

Tampere, hakuaika päättyy 28.5.2023, koulutus alkaa 8.8.2023

Lue lisää.

Mittatilausompelija-opiskelijoita

Mittatilausompelija

Mittatilausompelijan ammattitutkintokoulutus antaa sinulle alalle tarvittavan osaamisen vaatteiden kaavoitukseen ja valmistukseen. Koulutuksessa perehdyt vaatteen valmistuksen vaiheisiin suunnittelusta ja kaavoituksesta aina ompeluun ja viimeistykseen saakka. Mittatilausompelija on vaatetuksen vahva ammattilainen.

Seuraavat ryhmät:

Tampere, päiväryhmä, hakuaika päättyy 28.5.2023, koulutus alkaa 7.8.2023.

Turku, päiväryhmä, hakuaika päättyy 28.5.2023, koulutus alkaa 9.8.2023.

Turku iltaryhmä, hakuaika päättyy 26.11.2023, koulutus alkaa 10.1.2024.

Tampere, iltaryhmä, hakuaika päättyy 26.5.2024, koulutus alkaa 5.8.2024.

Lue lisää.

Yrittäjyyden ammattitutkinto suoritetaan kokonaan verkossa. Koulutukseen on jatkuva haku eli voit aloittaa milloin vain. Koulutuksen osallistumismaksun omavastuuosuus on 390 €.


Yrittäjäkoulutus tekstiili- ja muotialalle

Yrittäjyyden ammattitutkintokoulutus verkossa antaa sinulle valmiudet tekstiili- ja muotialan yrittäjyyteen.

Koulutus sopii sinulle, olitpa sitten perustamassa yritystä tai halusitpa kehittää jo olemassa olevaa yritystä liiketoimintasuunnitelman avulla.

Ohjatussa verkko-opinnoissa perehdyt annettujen tehtävien ja palautteiden kautta muun muassa yrittäjyyteen ja sen eri mahdollisuuksiin, tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, myyntiin, markkinointiin, talouteen ja itsesi johtamiseen.

Koulutuksessa kehität monipuolisesti omia yrittäjävalmiuksia ja verkostoja sekä laadit liiketoimintasuunnitelman. Sen avulla saat kokonaisvaltaisen käsityksen yritystoiminnan mahdollisuuksista.

Lue lisää.