Suomen Yrittäjäopisto Teuvalla

Suomen Yrittäjäopisto on esillä Teuvan Rekrymessuilla. Esittelemme laajasti eri alojen koulutuksiamme. Tule tutustumaan myös työvoima- ja yhteishankintakoulutuksiin. Tarjoamme koulutuksia rekrytoinnin tueksi ja avuksi

Suomen Yrittäjäopinto tarjoaa monipuolista koulutusta myös kädentaitoaloihin.

Tarkista kädentaitoalojen kaikki ajankohtaiset tiedot alkavista koulutuksista ja kursseista Täältä.

 

Taideteollisuusalan perustutkinnosta valmistut artesaaniksi.  Meillä artesaanit voivat suuntautua kolmelle eri alalle, eli sisustaja-remontoijaksi, puusepäksi tai kädentaitojen ohjaajaksi. Lähiopetusta on Teuvalla sekä kädentaitojen ohjaajakoulutuksessa myös Tampereella. Koulutuksiin on jatkuva haku. Koulutus on maksutonta.

Tutustu myös työvoimakoulutuksen mahdollisuuksiin.

 

Sisustaja-remontoija

Sisustaja-remontoijan koulutus antaa sinulle osaamisen puu- ja rakennusalan työtehtäviin, erityisesti sisustusrakentamiseen ja remontoimiseen.

Jos pidät käsillä tekemisestä ja kättesi töiden näkemisestä, tämä koulutus on juuri sinua varten. Tekemällä oppii ja tässä koulutuksessa pääset tekemään!

Lue lisää.

Puuseppä-opiskelijoita

Puusepän koulutus

Puusepän koulutuksella hankit vahvan osaamisen perinteiseen puusepäntyöhön. Saat myös valmiudet nykyaikaiseen puutuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Käsillä tekevän ja puuta työstävän toivekoulutus! Tämä on tekevän ihmisen varma valinta.

Opiskelet joustavasti monimuotokoulutuksessa – lähijaksoja on silloin tällöin ja muuna aikana opiskelet verkossa tai käytännön tehtävissä.

Lue lisää.

 

Kädentaitojen ohjaaja

Sinustako kädentaitojen ohjaaja? Haluatko syventää osaamistasi vai oletko vaihtamassa alaa?

Jos haluat toimia ihmisten parissa, kädentaidot ovat lähellä sydäntäsi ja mielijuttusi on ohjata toisia, sopii kädentaitojen ohjaajan koulutus sinulle.

Kädentaitojen ohjaajana sinua odottavat mielenkiintoiset tehtävät!

Lue lisää.

 

 

Taideteollisuusalan perustutkinto työvoimakoulutuksena

Haluaisitko oppia puusepän töitä tai sisustusalan remppahommia? Oletko käytännönläheinen käsillä tekijä?

Taideteollisuusalan perustutkinnon koulutustarjotin tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kouluttautua puusepänalalle tai sisustus- ja remontointialalle. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa vain kaksi tutkinnon osaa ja työllistyä nopeasti puualan teollisuuteen.

Meiltä saat taidot perinteiseen puusepän työhön ja nykyaikaiseen teknologiseen puuntyöstöön. Sisutusremontoinnin puolella opit käytännön töissä muun muassa tapetointia, maalausta, laatoittamista.

Lue lisää.

 

Stailaaminen ja visualisointi

Oletko kiinnostunut kodin tilojen stailauksesta? Onko sinulla visuaalista silmää ja haluat oppia sisustussuunnittelusta?

Stailauksen, sisustamisen ja sisustussuunnittelun opinnoista saat monipuoliset taidot kodin stailaamiseen. Opit ottamaan huomioon tilan muun sisustuksen ja hankit perustiedot sisustussuunnittelusta.

Suorita joustavina verkko-opintoina tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnon osa Stailaaminen ja visualisointi asiantuntevan ammatinopettajan ohjauksessa.

Lue lisää.

 

Mittatilausompelija-opiskelijoita

Tekstiili- ja muotialan kiertotaloustuotteen valmistaminen koulutus

 

Tulevaisuudessa tullaan entistä enemmän kiinnittämään huomiota tekstiili- ja muotialan tuotteiden kierrättämiseen, korjaamiseen ja uusien tuotteiden valmistamiseen kierrätysmateriaaleista.

Koulutuksessa syvennytään tulevaisuuden kiertotalousmalliin suunnittelemalla ja valmistamalla erilaisia sisutustekstiilituotteita kierrätysmateriaalituotteista.

Koulutus on kokonaan verkkokoulutusta, eli se on ajasta ja paikasta riippumaton. Koulutuksen päätteeksi suoritetaan Tekstiili- ja muotialan perustutkinnosta tutkinnonosa; Tekstiili- ja muotialan kiertotaloustuotteen valmistaminen.

Tiedot koulutuksesta päivittyvät kevään aikana nettisivuillemme.

 

Mittatilausompelija

Mittatilausompelijan ammattitutkintokoulutus antaa sinulle alalle tarvittavan osaamisen vaatteiden kaavoitukseen ja valmistukseen. Koulutuksessa perehdyt vaatteen valmistuksen vaiheisiin suunnittelusta ja kaavoituksesta aina ompeluun ja viimeistykseen saakka. Mittatilausompelija on vaatetuksen vahva ammattilainen. Nettisivuiltamme näet alkavat ryhmät.

Lue lisää.