As Muovi Oy on tie- ja työmaaturvallisuustuotteiden asiantuntija.

Myynnin lisäksi valmistamme ja kehitämme itse useita valikoimissamme olevia tie- ja työmaaturvallisuustuotteita. Tuotteemme ovatkin 100 % kotimaista tuotantoa. Meiltä tilaat muun muassa työmaa-aitoja, sulkupylväitä, aurausviittoja, väliaikaisia liikennemerkkejä sekä muita varoitus- ja merkintätuotteita luotettavasti ja juuri tarvitsemasi erän. Lisäksi valmistamme tuotteita myös tietoliikenne- ja sähköverkkoihin, mm. jatkosputkia ja tuppijatkoksia.

Lue lisää

 

Attendo Tamminiitty on Teuvalla sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tamminiityssä asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue.

Lue lisää

Datasteel Oy on metallin alihankintaa tekevä yritys, joka on perustettu vuonna 1999. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja moderni konekantamme takaavat hyvän lopputuloksen ja nopeat toimitukset.

Lue lisää

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue, joka palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Lue lisää

KESKELLÄ VÄHÄN-VAIKKA-MITÄ

Karijoen ydin on sydämessä. Se sykkii ainutlaatuisessa ympäristössä maakuntakeskusten välittömässä läheisyydessä.

Karijoki avaa reitit sydämeen, menestykseen ja maailmalle. Täällä voit tehdä vähän-vaikka-mitä, täältä on lyhyt vähän-vaikka-minne ja täällä voit nauttia vähän-vaikka-mistä. Usein jopa paljon.

Lue lisää

Viljelemme laadukkaita, terveellisiä ja maukkaita vihanneksia. Toimintamme perusteena on vahva talous, jatkuva kehitys ja toiminnan vastuullisuus.

 • Kotimaisuus; Olemme Suomalainen yritys, joka ottaa kotimaisuuden huomioon toiminnassa ja hankinnoissa.
 • Vastuullisuus; Toimimme eettisesti ja vastuullisesti. Meille on tärkeää työporukan ja ympäristön hyvinvointi sekä otamme huomioon toimien vaikutukset myös muihin sidosryhmiimme.
 • Kokonaistaloudellisuus; Pyrimme kaikessa toiminnassa kustannustehokkaisiin ratkaisuihin. 
 • Joustavuus; Pyrimme joustamaan toiminnassa asiakkaan toiveiden mukaan mahdollisimman hyvin.
 • Innostava työ; Pyrimme rohkeasti ja positiivisesti katsoen eteenpäin. Arvostamme ahkeruutta.

Lue lisää

Euroopan johtava korkealaatuisten ensikuitukartonkien valmistaja

Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla.
 

Nipere Oy on vuonna 1976 perustettu metallialan yritys, joka suunnittelee ja markkinoi mylly- ja rehunsekoitusjärjestelmiä maatalouden ja teollisuuden tarpeisiin sekä rajamerkkejä alueiden ja rajojen merkitsemiseen. Nipere Oy:n Kristiinankaupungin yksikkö suunnittelee ja markkinoi perävaunuja erilaisiin kuljetustarpeisiin. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen on alusta alkaen ollut yrityksen toiminnan lähtökohta.

Lue lisää

Olemme monipuolinen, perinteikäs perheyritys Etelä-Pohjanmaalla, Teuvalla, joka on vuosikymmenten aikana hallitusti laajentanut ja kehittänyt toimintaansa. Maanrakennus ja kuljetustoiminnan lisäksi myymme maa- ja kiviaineksia. Teemme myös purkutöitä sekä kokonaisurakointina, että aihankintana. Vastaanotamme ja käsittelemme niistä syntyvät hyötykäyttökelpoiset jätteet kierrätyskiviaineksiksi ja biopolttoaineeksi.

Lue lisää

Parran Luontolaituri syntyi kahden naisen rakkaudesta luontoon, luontoyhteyteen ja kotiseutuun sekä halusta tarjota unohtumattomia elämyksiä tavallisen suomalaisen luonnon syleilyssä. Usein huomaamme hakevamme elämäämme ulkoisten asioiden kautta hyvän olon tunnetta, vaikka tiedämme, että merkityksellisen hyvänolon voi saavuttaa vain omakohtaisen kokemisen ja kokemuksen kautta. 

Meidän toimintaamme ohjailee vahvasti yhteisesti jaetut arvot, jossa ihmisen kohtaaminen ja asiakaspalvelussa onnistuminen ovat vahvat tekijät. Parran Luontolaiturilla tapaat myös meidän monet yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme suunnitelleet erilaisia, juuri Parran alueelle sopivia aktiviteetteja. Toimimme vastuullisesti, luontoa kunnioittaen ja kuunnellen.

Parran Luontolaituri sijaitsee Parravuoren kainalossa Luonto-Parrassa, viiden minuutin ajomatkan päässä Teuvan keskustasta ja noin tunnin ajomatkan päässä lähimmältä rautatie- ja lentoasemalta. Parran Luontolaiturin palveluihin sisältyy paikallisia ja tuoreita raaka-aineita suosiva, tunnelmallinen kahvila-ravintola, jossa voit nauttia listan annoksista ja kahvion herkuista. Samassa päärakennuksessa sijaitsevat myös kaksi saunaa, joiden leppoisista löylyistä pääsee nauttimaan isompikin porukka kerralla.

Lue lisää

Suomen Osuuspankki

Olemme POP Pankki -ryhmän suurin pankki ja juuremme ulottuvat aina 1900 -luvun alkuun asti. Meiltä saat tutkitusti Suomen parasta pankkipalvelua.

Pankkimme on jäsentensä omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen. Pääkonttorimme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Kauhajoen ja sen lähikuntien muodostamassa Suupohjan seutukunnassa meillä on neljä konttoria. Konttorimme on myös Helsingissä, Oulussa, Torniossa, Rovaniemellä sekä Porissa. Digitaaliseen asiakaspalveluun keskittyvä POP Easy-konttorimme palvelee verkon ja puhelimen välityksellä asiakkaita ympäri Suomen. 

 

Lue lisää

Siparila – puualan edelläkävijä

Siparila Oy on puun hienoista ominaisuuksista inspiroituva alan suunnannäyttäjä. Autamme asiakkaitamme löytämään puun parhaat ominaisuudet, ja haluamme tehdä puulla sisustamisesta ja rakentamisesta elämyksellisen kokemuksen niin kodin sisustajalle, kuin ammattirakentajallekin.

Lue lisää

Sulbana Oy – Kun jokainen
työ on terästä

Kauhajoella ja Seinäjoella toimiva Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille.

Sulbanalaiseen asenteeseen kuuluvat henkilöstön arvostus, kehittymisen intohimo ja pitkäjänteinen kasvu, jotka juontavat juurensa sveitsiläisen perheyrityksen perinteestä.

Lue lisää 

Suomen Muovituote Oy tarjoaa parhaan ammattitaidon muovituotteiden työstämiseen

Kun harkitset muovin käyttämistä, Suomen Muovituote Oy tarjoaa parhaan ammattitaidon muovituotteiden työstämiseen ruiskupuristus menetelmällä. Suomen Muovituote Oy tarjoaa palvelukokonaisuutta jossa muovituotteet viimeistellään, painatetaan, pakataan sekä varastoidaan täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kontaktiverkostomme kautta kykenemme tarjoaamaan laajalti lisäpalveluja mm. tuotteiden suunnittelu-, mallinnus-, muottityökalun hankinta ja huoltopalvelut. Vankan kokemuksen, jatkuvan kouluttautumisen ja korkean tieto-taidon lisäksi myös muun toimintamme ajatusta kuvaavat sanat suunnittelun ja valmistuksen laatu, toimitusvarmuus ja edullinen tuotevamistuksen kokonaisuus.

Lue lisää

 

Suupohjan Seutupalvelukeskus Oy

Yhtiön toimialaan kuuluvat ICT -alan palvelut, verkkopalvelut, puhelinvaihdepalvelut sekä talous- ja henkilöstöhallinnon tilitoimistopalvelut sekä näihin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Lisäksi toimialaan sisältyvät hankintapalvelut ja sijaistietokannan ylläpitopalvelu. Ensisijainen toiminta-alue on Suupohjan seutukunta. Toiminta-aluetta ja palveluvalikoimaa laajennetaan tarvittaessa.

Yhtiön tavoitteena ei ole liiketaloudellinen voitto vaan sen tehtävänä on tarjota ja kehittää sekä tukea osakasyhteisöjen talous- ja henkilöstöpalveluja, tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja toimintaa. Mahdollinen toiminnan tuotto käytetään yhtiön toiminnan kehittämiseen.

Yhtiön osakkaita ovat:

 •     Kauhajoen kaupunki
 •     Teuvan kunta
 •     Isojoen kunta
 •     Isokyrön kunta
 •     Karijoen kunta
 •     Karvian kunta
 •     Kaskisten kaupunki
 •     Suupohjan Kehittämisyhdistys ry

 

Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut

Tehtävänämme on hoitaa osakaskuntien ja kuntayhtymien sekä näiden omistamien konserniyhteisöjen palkkalaskenta-, kirjanpito- ja reskontrapalvelut.

Palveluitamme ovat 

 •     kirjanpito
 •     ostoreskontra
 •     laskutus
 •     myyntireskontra
 •     maksuliikenne
 •     raportointi

Palkkahallintopalvelut

Palvelutuotantomme perustuu sähköisiin prosesseihin, joiden avulla perustietojen kerääminen palkanlaskentaan voidaan hoitaa tehokkaasti ja edullisesti.

Palveluihimme kuuluvat mm:

 •     palkanlaskenta
 •     palkkojen maksatus ja pidätysten tilitykset
 •     palkkalaskelmien toimittaminen työntekijöille
 •     tilastojen ylläpito
 •     viranomaisilmoitukset verottajalle sekä vakuutusyhtiöille
 •     ilmoitukset työmarkkinajärjestöille ja tilastokeskukseen
 •     palkka- ja muut todistukset
 •     hakemukset eri sidosryhmille

Lue lisää

Jokaisen pitää syödä ja juoda, oli sitten pakkasessa keskellä korpea, kesäfestivaaleilla 30 asteen helteellä tai hädän keskellä kriisialueella. Ympärillä voi olla tuhansia ihmisiä, jotka odottavat ravintoa nälkäisinä ja janoisina. Tällöin ruoanvalmistuslaitteiden täytyy toimia moitteettomasti pitkiä aikoja ja ruoan tai veden tulee lämmetä nopeasti.

Teuvan Keitintehtaan ruoanvalmistuslaitteet palvelevat tehokkaasti isojakin ihmisjoukkoja. Laitteiden liikuteltavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta ruoka voidaan valmistaa siellä, missä ihmiset ovat. Tuotteemme on suunniteltu kestämään kymmeniä vuosia.

Teemme tuotekehitystä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, oli kyseessä sitten ruoanvalmistuslaite, keitin tai kiuas. Yhdistämällä asiakkaiden tarpeet ja teknisen osaamisemme syntyy käyttöominaisuuksiltaan huipputuotteita. Teemme tuotekehitystä myös Suomen puolustusvoimien kanssa, ja heidän vaatimustasonsa heijastuu koko toimintaamme.

Lähes satavuotisen historiamme aikana olemme tulleet mestareiksi alumiinin ja ruostumattoman teräksen käsittelyssä. Tuotteemme ovat suomalaista työtä ja niiden kotimaisuusaste on korkea. Väitämme, että lähes jokainen suomalainen on joskus syönyt ruoanvalmistuslaitteillamme tehtyä ruokaa. Tuotteitamme näkyy niin festivaaleilla, kylätapahtumissa, armeijassa, saunoissa kuin navetoiden karjakeittiöissäkin.

VALITSE TEUVAN KEITINTEHDAS, KUN HALUAT LAITTAA RUOKAA HELPOSTI KAIKKIALLA.

Teuvan Keitintehdas – Easy cooking anywhere/ Helppoa ruoanlaittoa kaikkialla

Lue lisää

Teuva on vireä ja yrittäjähenkinen kunta. Maatalous on alueella vahvaa ja kylät elinvoimaisia. Paikkakunnalla toimiva TEAK on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin puu- ja huonekalualan koulutus- ja teknologiakeskus.

Ihastu teuvalaiseen maisemaan ja elämäntapaan

Teuvan maisemat ovat luonnonkaunista, silmän kantamattomiin ulottuvaa lakeutta maatilojen maatalouskoneineen ja laitumilla laiduntavine eläimineen. Maaseutu ja pohjalaisuus näkyvät Teuvalla vahvasti myös lukuisissa erilaisissa yleisöä keräävissä tapahtumissa kuten Elolysteillä elokuussa, Kesämarkkinoilla kesäkuussa ja Talvimarkkinoillamarraskuussa sekä Kaarihovin lavatansseissa kesälauantaisin.

Lue lisää

Uusmarkki on yritys, joka auttaa sinua nauttimaan pihastasi. Meiltä saat suunnittelupalvelua, piha- ja viherrakennusta, pihojen kunnostusta ja ylläpitotöitä.

Lue lisää

Laadusta ja toimitusvarmuudesta tunnettu

 

West Welding on laadusta ja toimitusvarmuudestaan tunnettu prosessi- ja painelaiteratkaisujen toimittaja, joka on varmistanut paikkansa suomalaisen teollisuuden erikoisosaajien joukossa.  West Weldingin laajaan palveluvalikoimaan kuuluu projektien johtaminen aina suunnittelu- ja valmistusvaiheesta valmiiden paine- ja prosessilaitteiden toimitukseen ja asennukseen.

Asiakaskuntamme koostuu hyvin monipuolisesti erilaisista raaka-aineiden jalostukseen ja energiantuotantoon keskittyvistä yrityksistä. Asiakkaidemme toimialoja ovat muun muassa paperi- ja selluteollisuus, energiateollisuus, meri- ja offshoreteollisuus, kaivosteollisuus ja kemianteollisuus. Kaikkiaan tuotteitamme on toimitettu tyytyväisille asiakkaillemme jo viidelle mantereelle yli 20 maahan.

Liiketoimintastrategiamme mukaisesti päätuotteitamme ovat suurikokoiset, 40–260 tonniset painelaitteet.Tuotantoomme kuuluvat myös korkealaatuiset ja erikoismateriaaleista, kuten titaanista, valmistetut tai osavalmistetut tuotteet. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tarjoten kokonaisvaltaisen palvelumallin ja tukea projektin jokaisessa vaiheessa.

Tuotantotilamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan Teuvalla. Toimintamme alkoi  Teuvalla 1983. Pohjanmaan alue on yksi aktiivisimmista energia- ja teollisuuskeskittymistä Suomessa. Alueella toimii myös useita kestävän kehityksen ja puhtaan teknologian yrityksiä. Toimitamme asiakkaillemme tuotteita, jotka tähtäävät usein yritysten energiatehokkuuden lisäämiseen, päästöjen hallintaan tai energian talteenottoon.

Lue lisää

Haluatko mukaan TeuvaRekry 2023- messuille? Vielä on muutamia näytteilleasettaja paikkoja jäljellä messuille. 

Lisää tietoa ja ilmoittautuminen

Tai ota yhteyttä Yhteys sivulla