As Muovi Oy on tie- ja työmaaturvallisuustuotteiden asiantuntija.

Myynnin lisäksi valmistamme ja kehitämme itse useita valikoimissamme olevia tie- ja työmaaturvallisuustuotteita. Tuotteemme ovatkin 100 % kotimaista tuotantoa. Meiltä tilaat muun muassa työmaa-aitoja, sulkupylväitä, aurausviittoja, väliaikaisia liikennemerkkejä sekä muita varoitus- ja merkintätuotteita luotettavasti ja juuri tarvitsemasi erän. Lisäksi valmistamme tuotteita myös tietoliikenne- ja sähköverkkoihin, mm. jatkosputkia ja tuppijatkoksia.

Lue lisää

 

Liity attendolaisten joukkoon! Tehtävämme on vahvistaa, tukea ja hoivata ihmistä, joka meillä asuu. Meille on tärkeää, että yhteistyö asukkaiden, heidän läheisten ja työkavereiden kanssa toimii.

Lue lisää

Datasteel Oy on metallin alihankintaa tekevä yritys, joka on perustettu vuonna 1999. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja moderni konekantamme takaavat hyvän lopputuloksen ja nopeat toimitukset.

Lue lisää

Haetaan uusia Brand Partnereita, jotka haluavat tehdä etätöitä esim kotoa käsin. Mahtava mahdollisuus aloittaa riskitön yritystoiminta. Ei tarvi olla aiempaa kokemusta, sillä jokainen aloittaja koulutetaan alusta lähtien ja heistä tehdään alan ammattilaisia. Mahdollisuus edetä uralla nopeastikin.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue, joka palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Lue lisää

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on 92 000 asiakasomistajan omistama vähittäiskaupan monialayritys. Toimialamme ovat: marketkauppa, liikennekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä auto- ja autotarvikekauppa.

Lue lisää

Viljelemme laadukkaita, terveellisiä ja maukkaita vihanneksia. Toimintamme perusteena on vahva talous, jatkuva kehitys ja toiminnan vastuullisuus.

  • Kotimaisuus; Olemme Suomalainen yritys, joka ottaa kotimaisuuden huomioon toiminnassa ja hankinnoissa.
  • Vastuullisuus; Toimimme eettisesti ja vastuullisesti. Meille on tärkeää työporukan ja ympäristön hyvinvointi sekä otamme huomioon toimien vaikutukset myös muihin sidosryhmiimme.
  • Kokonaistaloudellisuus; Pyrimme kaikessa toiminnassa kustannustehokkaisiin ratkaisuihin. 
  • Joustavuus; Pyrimme joustamaan toiminnassa asiakkaan toiveiden mukaan mahdollisimman hyvin.
  • Innostava työ; Pyrimme rohkeasti ja positiivisesti katsoen eteenpäin. Arvostamme ahkeruutta.

Lue lisää

Neliyhtymä Oy on lyöntipaalutukseen erikoistunut yritys. Tuotevalikoimamme sisältää sekä teräsbetoni- että teräsputkipaaluelementit korkoonasennettuna. Meiltä voit halutessasi tilata myös pelkän lyöntityön.
 
Tuotekehityksemme tuloksena kykenemme suorittamaan paalutustöitä myös matalissa tiloissa.
 
Palvelemme rakennusalan yrityksiä sekä yksityisiä asiakkaita koko Suomen alueella. 
 

Nipere Oy on vuonna 1976 perustettu metallialan yritys, joka suunnittelee ja markkinoi mylly- ja rehunsekoitusjärjestelmiä maatalouden ja teollisuuden tarpeisiin sekä rajamerkkejä alueiden ja rajojen merkitsemiseen. Nipere Oy:n Kristiinankaupungin yksikkö suunnittelee ja markkinoi perävaunuja erilaisiin kuljetustarpeisiin. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen on alusta alkaen ollut yrityksen toiminnan lähtökohta.

Lue lisää

Haetaan: CNC-Koneistaja, Tuotantotyöntekijä, Hitsaaja, Ajojärjestelijä, Kuorma-autokuski, Kunnossapitoasentaja

Lue lisää

Parran Luontolaituri syntyi kahden naisen rakkaudesta luontoon, luontoyhteyteen ja kotiseutuun sekä halusta tarjota unohtumattomia elämyksiä tavallisen suomalaisen luonnon syleilyssä. Usein huomaamme hakevamme elämäämme ulkoisten asioiden kautta hyvän olon tunnetta, vaikka tiedämme, että merkityksellisen hyvänolon voi saavuttaa vain omakohtaisen kokemisen ja kokemuksen kautta. 

Meidän toimintaamme ohjailee vahvasti yhteisesti jaetut arvot, jossa ihmisen kohtaaminen ja asiakaspalvelussa onnistuminen ovat vahvat tekijät. Parran Luontolaiturilla tapaat myös meidän monet yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme suunnitelleet erilaisia, juuri Parran alueelle sopivia aktiviteetteja. Toimimme vastuullisesti, luontoa kunnioittaen ja kuunnellen.

Parran Luontolaituri sijaitsee Parravuoren kainalossa Luonto-Parrassa, viiden minuutin ajomatkan päässä Teuvan keskustasta ja noin tunnin ajomatkan päässä lähimmältä rautatie- ja lentoasemalta. Parran Luontolaiturin palveluihin sisältyy paikallisia ja tuoreita raaka-aineita suosiva, tunnelmallinen kahvila-ravintola, jossa voit nauttia listan annoksista ja kahvion herkuista. Samassa päärakennuksessa sijaitsevat myös kaksi saunaa, joiden leppoisista löylyistä pääsee nauttimaan isompikin porukka kerralla.

Lue lisää

Suomen Osuuspankki

Olemme POP Pankki -ryhmän suurin pankki ja juuremme ulottuvat aina 1900 -luvun alkuun asti. Meiltä saat tutkitusti Suomen parasta pankkipalvelua.

Pankkimme on jäsentensä omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen. Pääkonttorimme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Kauhajoen ja sen lähikuntien muodostamassa Suupohjan seutukunnassa meillä on neljä konttoria. Konttorimme on myös Helsingissä, Oulussa, Torniossa, Rovaniemellä sekä Porissa. Digitaaliseen asiakaspalveluun keskittyvä POP Easy-konttorimme palvelee verkon ja puhelimen välityksellä asiakkaita ympäri Suomen. 

 

Lue lisää

Siparila – puualan edelläkävijä

Siparila Oy on puun hienoista ominaisuuksista inspiroituva alan suunnannäyttäjä. Autamme asiakkaitamme löytämään puun parhaat ominaisuudet, ja haluamme tehdä puulla sisustamisesta ja rakentamisesta elämyksellisen kokemuksen niin kodin sisustajalle, kuin ammattirakentajallekin.

Lue lisää

Kustannustehokas ja innovatiivinen alihankkija

Alihankkijana olemme kustannustehokas, innovatiivinen ja muovitekniikan asiantuntija-ammattilainen. Tietomme ja  taitomme auttavat asiakastamme ylittämään niitä esteitä, joita kohdataan tuottetaessa uusia tuotteita markkinoille. Kokonaisuus on enemmän kuin tuotteen komponenttien summa. Siksi mottomme on laatua, toimitusvarmuutta ja edullista kokonaisuutta.
Kun tähdätään kustannustehokkuuteen, laadunkehittämiseen ja toiminnan varmuuteen, on asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämys ensisijaisen tärkeää. Alihankkijana tulee meidän ymmärtää asiakkaan tuotteet ja asiakkaan liiketoimminta-ajatus, joka asiakkaalla on toimintansa takana.
Olemme voimakkaasti investoineet rakentaakseemme joustavan valmistusprosessin, joka vastaa muuttuviin haasteisiin. Tuotantolinjastomme ja jatkuva tuotantokehityksemme varmistavat korkeimman mahdollisen palvelutason.

Omat 6500 m² tuotantotilat pääväylien läheisyydessä

Toimimme omissa n. 6500 m² tuotantotiloissa. Tilamme jakautuvat konttoritiloihin, muottivarasto ja painotilat, tuotantotilat sekä varastotilat. Muottivarastomme on paloturvallinen, jonka turvallisuutta on lisätty mm. automaattisesti sulkeutuvalla palo-ovella.

Tarjoamamme palvelut

  • Muottisuunnittelu
  • Muovimuotit
  • Ruiskuvalu
  • Muoviosat

Tehtaamme sijaitsee Teuvan kunnassa Norinkylässä. Sijaitsemme Kauhajoen ja Jurvan yhdistävän tien varressa. Kuljetusyhteydet pääväylille, kuten 3-tie, 8-tie ovat lähellä. Matkaa Seinäjoelle ja Vaasaan on 60 km.  

Lue lisää

Teuvan Keitintehtaan historia yrityksenä alkoi jo vuonna 1925, jolloin kenttäkeittimien valmistus Suomen puolustusvoimille alkoi. Malli M29 oli käytössä sekä talvi- että jatkosodassa. Teuvan Keitintehdas on valmistanut kenttäkeittimiä noin 3000 kpl. Kenttäkeittimien lisäksi, Teuvan Keitintehdas on valmistanut vuosikymmenien ajan myös muita ruoanvalmistustuotteita, tunnetuimpana makkaragrilli sekä saunan kiukaita ja vesipatoja.
 

Kotihoito on kotona tapahtuvaa henkilökohtaista hoivaa ja huolenpitoa, sekä terveydenhoitoon ja sairaanhoitoon liittyviä palveluja. 

Lue lisää

 

Teuva on vireä ja yrittäjähenkinen kunta. Maatalous on alueella vahvaa ja kylät elinvoimaisia. Paikkakunnalla toimiva TEAK on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin puu- ja huonekalualan koulutus- ja teknologiakeskus.

Ihastu teuvalaiseen maisemaan ja elämäntapaan

Teuvan maisemat ovat luonnonkaunista, silmän kantamattomiin ulottuvaa lakeutta maatilojen maatalouskoneineen ja laitumilla laiduntavine eläimineen. Maaseutu ja pohjalaisuus näkyvät Teuvalla vahvasti myös lukuisissa erilaisissa yleisöä keräävissä tapahtumissa kuten Elolysteillä elokuussa, Kesämarkkinoilla kesäkuussa ja Talvimarkkinoillamarraskuussa sekä Kaarihovin lavatansseissa kesälauantaisin.

Lue lisää

Uusmarkki on yritys, joka auttaa sinua nauttimaan pihastasi. Meiltä saat suunnittelupalvelua, piha- ja viherrakennusta, pihojen kunnostusta ja ylläpitotöitä.

Lue lisää

Haluatko mukaan TeuvaRekry 2023- messuille? Vielä on muutamia näytteilleasettaja paikkoja jäljellä messuille. 

Lisää tietoa ja ilmoittautuminen

Tai ota yhteyttä Yhteys sivulla